Sajtómegjelenések

Alsóörs portál

Időpont 2014 augusztus 31.   |   Megjelenés helye:: Alsóörs weblap    A hírportál

Alsóörs portál

"...Számtalan rendezvény színesíti a nyári Balaton kulturális arculatát: szórakozási és sportolási lehetőségek, fesztiválok, kiállítások, hangversenyek sokasága. Van azonban egy egyedülálló, kuriózumnak is nevezhető program, amely csakis Alsóörs sajátja: ez a Jazz - móló,

Alsóörs. Aki akárcsak egyszer hallotta a Swing – swing együttes koncertjét, garantáltan megszerette a népszerű formációt...."

Vehir.hu - a veszprémi hírportál

Időpont 2014. július 15.   |   Megjelenés helye:: www.vehir.hu    A hírportál

vehir.hu

"A veszprémi Swing-swing együttes feladata volt hétfőn késő délután, hogy megalapozza a fesztivál hangulatát. – Ez az a laza hely, amit minden veszprémi és környékbeli vár – értékelte a rozé napokat Bélafi László, a zenekar vezetője. A 20 éves formáció már legalább 48 órás műsorral rendelkezik, kihívás ezt felhasználva másfél órát játszani – árulta el érdeklődésünkre, hozzátéve, egy tartalomjegyzéket kínáltak a közönségnek ezen a napon."

A kellemes zenére és természetesen a finom borokra és ételekre kiéhezett nézősereg folyamatosan töltötte meg az Óváros teret, a később érkező Euro-African Playground, valamint az estébe nyúló The Bluesberry Band és Muck Ferenc produkciója csak fokozta a hangulatot."

index.hu

Időpont 2013 december 21.   |   Megjelenés helye:: Index hírportál    A hírportál

index címlap 1

"A Hangvillában különleges zenei csemegéket is megkóstolhatunk: Révész Sándorral a pop, rock és a könnyű zene világában tehetünk utazást, míg a Swing-Swing együttes szaxofonos előadásával a jazz kiszámíthatatlan, lüktető világába kalauzol el minket. Lajkó Félix hegedűjével bűvészkedik majd a világzene megannyi elemével. "

Page 1 of 2 1 2 »

Képgaléria

Tánc Tánc Tánc

Zenei kínálat

A klasszikus bárzene, tánczene és a jazz határterületén mozogva szeretnénk feleleveníteni a 20-as évektől napjainkig terjedő időszak kedvelt és színvonalas szórakoztató zenéjét.

Hozzánk forduljon, ha szeret klasszikus könnyűzenét hallgatni, vagy szeretne vendégeivel egy kellemes estét eltölteni!

Kapcsolat

Bélafi László, zenekarvezető

Cégnév: New Bossa kft.
Cím: 8200 Veszprém, Victor Hugo u. 14.
Mobil: + 36-30-947-40-73
E-levél: szervezes@swing-swing.hu